Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
A-A+
Saopštenja
31.12.2019 11:35
Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Bisera Turković - novogodišnja čestitka predstavnicima medija

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Bisera Turković je svim predstavnicima medija u Bosni i Hercegovini uputila novogodišnju čestitku:

"U Novu godinu ulazimo u nadi i vjeri da će svima biti bolja, radosnija, uspješnija i sretnija. Iskreno vjerujem da zajedničkim radom, dobrom voljom i tolerancijom iduća godina, uprkos svim izazovima koji nas očekuju, može donijeti svima nama više uspjeha i zadovoljstva. Veselim se našoj budućoj saradnji.
Sretnu i uspješnu Novu godinu želim Vama i Vašim porodicama!"

23.9.2011
Ministarstvo vanjskih poslova ne obavlja radnje registracije kancelarije i/ili predstavništva inostranih medijskih kuća. Zavisno od sjedišta predstavništva registrovanje pravnog lica obavljaju nadležni lokalni organi.
23.9.2011
Ured za odnose sa javnošću Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine je opredijeljen blagovremenom obezbjeđivanju kompletne informacije o svim aktivnostima koje se sprovode u sjedištu i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine.