Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
A-A+
Saopštenja
24.2.2023 15:52
Pomoćniku ministra Frani Planiniću uručena zahvalnica

Pomoćniku ministra za međunarodno-pravne i konzularne poslove u Ministarstvu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Frani Planinicu, 24. februara 2023. godine, uručena je zahvalnica za uspješnu saradnju i doprinos sistemu zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća u Zapadnohercegovačkom kantonu, pogotovo u pomoći realizacije međunarodne pomoći, koja se ostvaruje preko Sektora međunarodno-pravnih i konzularnih poslova u Ministarstvu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine.

Zahvalnica je pomoćniku ministra Planiniću uručena na ceremoniji dodjele priznanja Zapadnohercegovačkog kantona u Širokom Brijegu, povodom Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite Zapadnohercegovačkog kantona.


23.9.2011
Ministarstvo vanjskih poslova ne obavlja radnje registracije kancelarije i/ili predstavništva inostranih medijskih kuća. Zavisno od sjedišta predstavništva registrovanje pravnog lica obavljaju nadležni lokalni organi.
23.9.2011
Ured za odnose sa javnošću Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine je opredijeljen blagovremenom obezbjeđivanju kompletne informacije o svim aktivnostima koje se sprovode u sjedištu i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine.