Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
A-A+
Iz DKP i misija
17.10.2013 13:50
U organizaciji Ambasade Bosne i Hercegovine u Washingtonu održan koncert violiniste Yuri Revicha i violončeliste Stepheana Czarkowskog

Ambasadorica Bosne i Hercegovine u SAD-u Jadranka Negotić obratila se prigodnim govorom i otvorila 17. oktobra 2013 godine koncert koji je organizirala Ambasada BiH u SAD-u, na kojem su nastupili violinist Yuri Revich i violončelist Stephen Czarkowski.

Ambasadorica je izrazila zadovoljstvo što su poznati ruski umjetnik i njegov pratitelj održali koncert u umjetničkom ambijentu svečane dvorane Ambasade. 


23.9.2011
Ministarstvo vanjskih poslova ne obavlja radnje registracije kancelarije i/ili predstavništva inostranih medijskih kuća. Zavisno od sjedišta predstavništva registrovanje pravnog lica obavljaju nadležni lokalni organi.
23.9.2011
Ured za odnose sa javnošću Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine je opredijeljen blagovremenom obezbjeđivanju kompletne informacije o svim aktivnostima koje se sprovode u sjedištu i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine.