Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
A-A+
Stipendije i studijski boravci
8.6.2015 15:21
MALEZIJA - Kurs " Strategic Analysis for International Participants"

Institute of Diplomacy and Foreign Relations (IDFR) Malaysia dostavio je ponudu za učešće državnih službenika iz Bosne i Hercegovine na stručnom kursu: „Strategic Analysis for International Participants “.

Kurs se održava u okviru Malaysian Tehnical Cooperation Programme (MTCP) u periodu 27. jula -12. avgusta 2015.godine u Kuala Lumpuru.

Kurs je namjenjen državnim službenicima sa radnim iskustvom od najmanje tri godine u oblastima: međunarodnih odnosa, međunarodne trgovine i ekonomije ili sigurnosti, starosti do 35 godina i sa odličnim znanjem engleskog jezika.

Malezijska vlada u potpunosti snosi troškove učešća na kursu, u šta su uključeni povratna aviokarta, smještaj i ishrana i školarina.

Više informacija o kursu  kao i prijavni obrazac može se naći na web stranici:  http://mtcp.kln.gov.my .

Zainteresovani kandidati trebaju, najkasnije do 15.06.2015. godine, u Ministarstvo vanjskih poslova BiH ( Odjel za međunarodnu naučnu,tehničku,obrazovnu, kulturnu i sportsku saradnju) dostaviti:

- popunjen prijavni obrazac (izuzev drugog dijela rubrike 11. Official Declaration /Endorsement ../  koju popunjava i ovjerava MVP BiH),

- pismo preporuke poslodavca / institucije iz BiH,

- kopiju vrijedeće putne isprave BiH.