Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
Arhiva
20.1.2010 12:49
Italija - Tečaj Organizacija i management socijalno-zdravstvenih usluga u kontekstu diferencirane održivosti

ITALIJA

Generalna direkcija za razvojnu suradnju MVP Italije izvještava da će se tečaj Organizacija i management socijalno-zdravstvenih usluga u kontekstu diferencirane održivosti, namijenjen strateškim planerima socijalnih i zdravstvenih usluga na rukovodećim pozicijama, u  trajanju od jednog semestra održati u Bologni u proljeće 2009. godine sa početkom 1. travnja. Radni jezik tečaja je italijanski.

Tečaj ima rezidencijalni karakter, a pokriveni su troškovi školarine, putovanja i osiguranja. Kandidati moraju posjedovati sveučilišnu diplomu stečenu prije 31. ožujka 2009. godine, sa prevodom sudskog tumača na italijanski jezik, potvrdu dichiarazione di valore što se dobije u Konzulatu Italije, profesionalno iskustvo u vođenju socijalno-zdravstvenih poslova i usluga, sa potvrdom poslodavca odnosno matične radne ustanove kandidata da rade na rukovodećem  radnom mjestu, potvrdu o poznavanju italijanskog jezika i starosnu dob između 25 i 55 godina.

Prijave za učestvovanje na tečaju uz Curriculum Vitae na italijanskom jeziku, fotokopiju putovnice, potvrdu o znanju italijanskog jezika, kopiju diplome i ocjena ispita sa prevodom sudskog tumača za italijanski jezik, potvrdu dichiarazione di valore  dostaviti u  Ured Cooperazione Italiana Veleposlanstva Republike Italije, Čekaluša 51, Sarajevo do 10. ožujka  2009. u  17h00.