Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
A-A+
Saopštenja
24.12.2017 9:15
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak uručio diplomatski pasoš nogometašu Juventusa i reprezentativcu BiH Miralemu Pjaniću

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak je 24. decembra 2017. godine u Torinu uručio diplomatski pasoš nogometašu Juventusa i reprezentativcu BiH Miralemu Pjaniću.

Ministar Crnadak je u petak 22. decembra 2017. godine u Banjaluci uručio diplomatske pasoše Snježani Gajić i njenoj bliskoj suradnici Sari Petković koje su posvećene prikupljanju sredstava za istraživanje i pronalaženje lijeka za Laforinu bolest, a uskoro će diplomatski pasoš biti uručen i Tijani Bošković, odbojkašici istambulskog Ezačibašija i najboljoj odbojkašici Europe za 2017. godinu.

Miralem Pjanić se uključio u akciju prikupljanja sredstava za istraživanje i pronalaženje lijeka za Laforinu bolest u sklopu koje će prirediti humanitarnu večeru. 

Ministar Crnadak je u subotu naveče na poziv Miralema Pjanića prisustvovao nogometnoj utakmici Juventus – Roma u Torinu.

23.9.2011
Ministarstvo vanjskih poslova ne obavlja radnje registracije kancelarije i/ili predstavništva inostranih medijskih kuća. Zavisno od sjedišta predstavništva registrovanje pravnog lica obavljaju nadležni lokalni organi.
23.9.2011
Ured za odnose sa javnošću Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine je opredijeljen blagovremenom obezbjeđivanju kompletne informacije o svim aktivnostima koje se sprovode u sjedištu i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine.