Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
A-A+
Iz DKP i misija
5.12.2018 16:20
Humanitarni bazar Zagreb

Ambasada Bosne i Hercegovine u Zagrebu je učestvovalo u realizaciji humanitarnog projekta Božični bazar 2018, zajedno sa preko četrdeset zemalja, s ciljem prikupljanja sredstava za rehabilitaciju pacijenata Instituta za palijativnu medicinu u Zagrebu.

Prodajom doniranih proizvoda preduzeća iz BiH ambasadorica Renata Paškalj i diplomatsko-konzularno osoblje su doprinijeli prikupljanju značajnog iznosa, ujedno iskoristivši priliku za predstavljanje brojnim posjetiocima Bazara proizvoda i rukotvorina kompanija “Klas”, “Vispak”,”Sarajbosna”, “Vitaminka”,”Gameha” i JU Dom Kulture Jajce.

23.9.2011
Ministarstvo vanjskih poslova ne obavlja radnje registracije kancelarije i/ili predstavništva inostranih medijskih kuća. Zavisno od sjedišta predstavništva registrovanje pravnog lica obavljaju nadležni lokalni organi.
23.9.2011
Ured za odnose sa javnošću Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine je opredijeljen blagovremenom obezbjeđivanju kompletne informacije o svim aktivnostima koje se sprovode u sjedištu i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine.